Nittonåring

Idag blev jag nitton år gammal. Hurra!

Trevlig dag

 
Dagen har bestått av hundträning i det vackra vädret, samt lite plugg. Ska träna ikväll och städa ihop på rummet som ser ut som jag-vet-inte-vad, kommer ju folk på tisdag när jag fyller år!

Lördag

Klippt hund, haft sommarlängtan, fikat hos farföräldrarna, försökt skriva Engelska utan framgång, druckit för mycket kaffe och redigerat lite bilder. En rätt bra sammanfattning av min lördag så här långt!
 
 

Två år sedan

Emilie påminde mig om den här videon idag, ett hopklipp från januari 2011. Det är faktiskt helt galet vad tiden går! För två år sedan gick jag fortfarande första året på gymnasiet. Jag hade en betydligt klarare bild av hur jag ville att framtiden skulle se ut efter studenten. För två år sedan hade jag helt andra relationer till vissa människor än vad jag har idag. Väldigt mycket händer på två år, och även om man tycker att tiden har gått så fruktansvärt fort så är det ändå mycket man har hunnit med.
 
 
Blandade bilder från januari 2011 (från bloggen):
 

Finaste Fluffigaste Fånigaste

 
Älsklingspojken, mattes prins ♥

När man borde plugga

 
Hade tänkt läsa in mig lite på historian ikväll, fastnade med att redigera bilder i stället. Så det kan gå. Fotade lite smått i helgen, lite träd och sånt för ovanlighetens skull. Haha, börjar bli min grej. 

The sounds of Silence

 
 

Så började veckan igen

 
 
Så. Sjukt. Vackert.

Har verkligen inga nya bilder att visa upp, var länge sedan jag fotade men har sällan någon ork. Blev ännu mer less idag efter betyget till reklamkampanjen... För en gång skulle kämdes det som att jag skulle kunna nå till ett betyg som jag skulle vara nöjd med i Foto, men ser mörkt ut nu. Egentligen spelar det väl ingen roll men känns så sjukt trist. 
På måndag ska jag i alla fall fota lite med Emilie, kanske blir någonting som jag kan visa upp då!

Fryser som sjutton, ska göra lite te och sen dra en filt över mig och se lite Gossip Girl ♥
Finns ingen ork till att jobba med projektarbetet ikväll. Varför göra något idag som man kan skjuta upp till imorgon? 

Världens mysigaste Café

 
I somras fikade vi på det mysigaste lilla Café man kan tänka sig. Så himla gulligt med hantverk som människor i närheten hade gjort inomhus. Hon som ägde stället var så fruktansvärt söt och pratglad. Sommar, alltså åh.

Ge mig sommar?

 
Gjorde misstaget att kolla på bilder från i somras. Åh, nu är jag less på allt mörkt och kallt. 
Bilder från stugan i norrbotten.

Ska kika på Gossip Girl och dricka upp mitt te. Försöka att inte tänka på att skolan börjar igen på Onsdag. Har varit så skönt med ledighet, hade inte tackat nej till en vecka till! 

New haircut

Jag har skaffat page, yay! 
 

I ett iskallt Ikea-land