Onsdagsplugg

Eftermiddags plugg på statsbiblioteket. Supervackert väder idag, vi sitter vid fönstret så vi kan snegla ut på det vi missar när vi sitter inomhus och sliter med projektarbetet ;)
Hoppas alla har en trevlig dag!
 

Tumblr

Jag har en tumblr som är sådär löjligt gullig. Med djurbebisar, rosetter och vackra klänningar. Följ om ni vill! (klicka på bilden så kommer ni dit)
 

Full fart!

 
Fotade Stina Vallruds vackra dalmatinertik Leva "in action".

Söndagsbestyr

 
Började morgonen med att försöka plugga lite, gick inte över förväntan om man säger så. Drog iväg för att träna hund i stället och det gick desto bättre! Superfokuserad hund och vackert väder, då är det allt trevligt. 
Fotade lite till slutuppgiten i foto också, gick hyfsat bra idag. 
 
Tar och slappar ett tag nu och sen blir det träning ikväll. Dricker kaffa och äter choklad nu, hehe inte alls tokigt.
 

Alla <3 dag

 
Idag blev mot förmodan en väldigt trevlig dag! Amanda var så gullig och hade bakat kladdkaka åt oss som vi åt på lektionen. Sedan sprang jag på Sofia på stan som också hade bakat, så jag hann få mig en kolakaka innan jag var tvungen att springa till bussen. Haha åh, kakor♥ Sedan fick jag trevligt sällskap på bussen också, skojj!
 
Gjorde en delikat omelett till lunch och nu ska jag sura ett tag i min ensamhet innan det är dags för middag. Senare ikväll ska jag och Cissi ses och vara bittra singlar tillsammans! ;) 

Less tjej

 
Hallå folket! Kan säga att jag tackar alla högre makter för att vi kommer få ägna hela kommande veckan till våra projektarbeten. Inte för att vi har så väldigt mycket kvar på just projektarbetet, men det börjar ju hopa sig så mycket annat arbete som man verkligen inte ser fram emot. Hur låter en uppsats om etiska ställningstaganden inom fotografering (som jag nämnt tidigare)? Eller en djupgående krönika om Svenska språket? Eller varför inte ett arbete som handlar om att marknadsföra Kanada? Haha åh.
 
Ikväll har jag tränat och firat med en bulle efteråt. Tänkte tanken att plugga men näääää....

Photographers

Jag blev road. 
 
 
 
 
 

På fotolektionen

pinterest.com
 
Tanken är att vi ska skriva en uppsats om etik och fotografering. Jag är less och kikar på vackra bakverk osv i stället, åh så hungrig. 

Så fint

 
Min älsklingslåt just nu, åh så fint! 
Försöker göra mig en ny lista på spotify men tycker det är så svårt. Blir mest ett utplock från mina tidigare listor, hehe. 
 
Har lite kvar att göra på designen, men vad tycks såhär långt? Känns bra med nytt hur som helst! 

Designfixande

Bloggen kommer antagligen se lite underlig ut nu ett tag, försöker fixa lite med designen och det går inte alltid helt smärtfritt för min del. 
 
För övrigt hade jag en väldigt trevlig dag - sovmorgon till tolv, sen en timmes lektion och efter det en fika på stan med flickorna! 

På kaninutställning

För er som inte följt min blogg så länge så kan jag tala om att förutom hundar är jag helt nerkärad i ett annat djur - kanineeeeeer. Kan vara det sötaste som finns? Kolla bara på godingen nedanför!
I alla fall så var jag och kikade lite på en kaninutställning förra helgen - innan jag sjukade ner mig - och tänkte visa lite av de bilder jag tog där.  
 

Sjukling!

 
De senaste två dagarna har tillbringats i soffan och sängen. Vaknade nämligen upp med 39 graders feber igår! Mycket trevligt, känner att jag knappast gjort annat än varit sjuk de senaste veckorna. Har dessutom inte alls tid att bli sjuk, har för mycket att göra! Men idag mådde jag åtminstone mycket bättre än under gårdagen så jag tog igen lite plugg. Imorgon ska jag släpa mig till skolan är det tänkt, har bara två lektioner så det ska jag klara. 
 

Kvällshumor