Höstloooooooov!

 
En veckas ledighet känns verkligen inte helt fel! 

förfall - en bildserie på temat "hem"

 
Skoluppgift, vi skulle ta en serie till temat "hem". Fri tolkning. 

ibland behövs förändring

 
Klippte mig och färgade om håret hos Emilie i fredags, blev galet nöjd. Bror som fotat. 
Tatueringstid är bokad nu också, yayyay! 

through the looking glass

 
Blev en snabbfotning med min vän Cissi idag (hehe, ringde och sa att: JAG MÅSTE KNÄPPA ETT PAR BILDER PÅ DIG! Här är det snabba ryck). 

väntar på skjuts i min ensamhet

 
Engelskalektionen tog precis slut, sitter och väntar på min mor som ska skjutsa hem mig. Lite ovant att inte behöva ta bussen hem men mycket trevligt. Redigerade lite bilder under tiden för att han någonting att göra (annat än att plugga, ehe). Min kära bror fyller år idag så det blir hem och fira snart! Är dessutom så glad, kommer få jobba i helgen och runt jul/nyår. Det är aldrig fel.

här står jag i ett tält

 
Fick en tröja (?) av min kära mor och kan inte riktigt bestämma mig om den är fin eller om jag ser ut som ett tält i den? När mormor kom sa hon "men går du fortfarande i nattlinne?". Kanske inte den bästa komplimangen, haha. 

kyla i närbild

 
Sprang ut innan frukost för att få bättre bilder på den vackra frosten. Det är fint. 

en liten kvällsuppdatering

Träffat min fina vän Elin idag, allt för länge sedan sist. Vi tog igen allt som hänt sen senast, kikade på lite serier och åt middag tillsammans. Mysigt och trevligt!
Sitter i sängen och försöker plugga historia, går dåligt.


det är dags för fredagsmyyyyys

 
Jag och bror spenderar fredagkvällen i soffan med X-factor, pepsi och chips. Inte helt fel!

slapp och regnig höstdag

Himla trist väder ute idag, har suttit i soffan större delen av dagen förutom ett avbrott med hundpromenad. Hösten är inte vacker längre, vill ha jul nu. Tycker vi kan hoppa över november, hehe. 
 
 

höst höst höst höst

 
Blev tråkigt att redigera till bilduppgifterna, hehe.

filosoferar med töserna i bibblan
Sitter och väntar på att historian ska börja, tokar med mina flickor under tiden. 
Bilderna ovan fotade Emilie under praktiken förra veckan, det blev tjusigt tycker jag!

and you feel what I feel inside


Förfall


Home


Ekorre


Så mycket rosa

 
Var tvungen att fotografera i det vackra ljuset igår. 

Lite mer sommar

 
Hösten är nog den vackraste årstiden egentligen, men man kan ju inte låta bli att längta tillbaka till sommaren. Dessa bilder tog jag när jag var med mormor upp till Norrbotten, har flera bilder där ifrån så får försöka uppdatera med lite fler till och från. 

Så var det onsdagAvancerar inte så mycket med mina webbcaminlägg. I alla fall! Var på Liljaskolan en sväng idag, lite charmig skola ändå men oj så mycket härligare stämning det är på midgård. Det är klart värt de 30-40 minuter det tar att ta sig till skolan varje morgon! 
Nu har jag varit ut och fotat en sväng, så ska redigera lite bilder och få bort lite plugg. Imorgon blir det ännu mer fotografering!
 

Haft en trevlig helg med flickornaKvällen började med en trevlig middag på stan, sedan drog vi oss vidare till Amanda för att umgås och bara ha det trevligt! Lite senare begav vi oss mot Five där det blev en massa dans och skratt, bara roligt!