Måndagstrött

Spenderat kvällen med jul-te och dåliga TVprogram. Har redigerat lite bilder också, i RAW till och med. Jag som aldrig fotar i RAW, men kände att jag ville testa på lite (mest pga att jag fått en del kromatisk aberration, dvs typ lila kanter, på mina bilder). Var dock jpeg-filer så jag fuskade lite, men man måste ju börja någon stans ;) 
 
Blir inte att vara uppe sent ikväll, är så sinnes trött. Imorgon blir det att fota mer till Infokampanjen också.
 
 
Tre senaste bilderna från Instagram får pryda kvällens inlägg. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica, Ellen & Collins

Svar: att ha en löptik till träning och tävling kan ju ställa till det ibland eftersom i de flesta grenar så får löptikar inte tävla. Jag har inga problem med att min tik blir slö eller så, inte skendräktig heller. De flesta tikar jag vet som tränar fixar det superbra, många drar ner lite på maten och ökar den fysiska aktiviteten under och efter löp för att undvika slöheten, jag har själv inte provat. Men det är klart att det är tråkigt när man får avanmäla till tävlingar och hoppa över läger osv pga löp.
En hane däremot kan ju bli väldigt störd av tikar, en tik som nyss slutat löpa eller alldeles snart ska löpa får ju tävla, vilket kan vara jobbigt för en hane. Själv tycker jag inte heller att det är okej att kissa 30 gånger per promenad, och tillåter ingen av mina hundar att markeringskissa, synnerligen inte i koppel.
Jag är inte för kastrering av hundar, och tycker därför inte att du ska köpa en hane om du vet att han ska kastreras, eller en tik och du vill kastrera henne för att slippa löp.
Vad har du tänkt att träna med din pudel? Har du hittat någon tik du vill köpa valp efter?

2012-11-20 @ 14:30:33
URL: http://storpudeln.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0