Och så blev det äntligen nytt

 
Ändrade lite i bloggdesignen i kväll, var less på så mycket vitt. Synpunkter? Har tänkt göra lite ändringar i headern också men det får bli när jag har tid. Har väl inte så mycket tid nu heller egentligen, borde verkligen skriva mer på historian. Har börjat så smått men det är så dryyyygt... Ska köra iväg och montera lite bilder till utställningen i helgen i stället. Hoppas det blev bra med bilderna, hade stora problem när jag skulle skicka efter dom är så dålig på att redigera till utskrift haha. 

Cafeteriahäng

 
Tre timmar kvar tills nästa lektion, är ju alltid trevligt. Planen är att fördriva tiden med plugg men det brukar ju sällan gå så bra, 

Måndagstrött

Spenderat kvällen med jul-te och dåliga TVprogram. Har redigerat lite bilder också, i RAW till och med. Jag som aldrig fotar i RAW, men kände att jag ville testa på lite (mest pga att jag fått en del kromatisk aberration, dvs typ lila kanter, på mina bilder). Var dock jpeg-filer så jag fuskade lite, men man måste ju börja någon stans ;) 
 
Blir inte att vara uppe sent ikväll, är så sinnes trött. Imorgon blir det att fota mer till Infokampanjen också.
 
 
Tre senaste bilderna från Instagram får pryda kvällens inlägg. 
 
 

Seg söndag


Lyssnar på Kent och redigerar bilder. Funderar på vilka bilder jag ska skicka efter till utställningen, om jag ska skicka efter någon?
Planerna för dagen är noll och det lär förbli så. Kanske kör förbli bhk och hämtar lite grejor.  

Lite uppdatering

Har inte blivit något mer fotograferande på ett tag, så trist i det här vädret! Där emot har jag tänkt framkalla ett par bilder för att ställa ut här med de andra i fotoklubben. Kan vara roligt att ha kvar sen också :)

Igår blev det krogen med Elin och Julia, hade supertrevligt! Men trött och seg idag då. Trots det ger jag mig strax iväg till stan igen - ska träffa Emilie och kolla på uppträdanden på Folkets Hus. Är jag inte den bästa så säg! Eller hur Emilie? ;) Nej men jag tror att vi kommer ha det skoj, som alltid!

Slänger in en bild också, tagen i Lycksele i somras. 
 

nu vill jag ha juuuuul

Försöker komma i julstämning med julmusik och lite julklappsletande. Älskar julen! Men är alltid lika värdelös på att hitta julklappar...
 
 
En julfotografering för två år sedan. Haha, minns att det inte var enkelt att hålla alla på plats... 

Mitt första MVG!!!!!

Har alltid legat på ett stadigt VG i foto, har försökt att sikta högre men efter flera försök så hade jag nästan gett upp. Men när jag kollade in på fronter idag så har jag fått MVG på den här bilden!!!! Åh, vad glad jag blev. Mitt mål var att få det på åtminstone en bild innan jag gick ut så nu är jag nöjd. 

ingen rök utan eld

 
Kall dag. Fortfarande frost utomhus. Då behövs brasa, te och tjocksockar ♥

dimma över älven

 
Fotade vil älven nu på morgonkvisten. 
Senare idag väntar möte på bhk, lite mer fotande och så träning ikväll. Kunde varit sämre! Men åh, vad jag inte taggar skola imorgon. 

herr sidensvans

 
Särskilt denna herre (?) sträckte på sig så fint när jag skulle fota. Så fin!
Nu ska jag kika på supersize vs superskinny, hehe. 

bättre en fågel i handen än tio i skogen

 
Var ute och fotade lite sidensvansar. De är så häftiga, de är ju så många samtidigt. 

så var det lördag igen

Veckan har gått otroligt fort! Hade inte tackat nej till ytterligare en veckas lov. Känner i alla fall att man haft tid att både umgås med vänner och vila upp sig lite, så det är ju skönt. 
Ska se lite Vampire Diaries med mysigaste vovven i knät, sen måååste jag ta tag i att fota lite till projektarbetet. 
 
 

superslapp dag

Idag har jag inte gjort någonting alls, förutom att suttit i soffan och varit ute med hunden. Men det är trevligt. Första dagen på lovet som jag bara suttit hemma och nog behövs det ibland!
Igår träffade jag Angelica på stan, det var absolut trevligt! Hade tur och fick sällskap på bussen både fram och tillbaka av Elin, vi ska ses i helgen också. På kvällen träffade jag också Sofia och Nazer en stund :) En härlig dag!