Analog fotografering

I helgen kommer allt vara klart för den här terminen. Det är vad jag har upprepat för mig själv gång på gång när jag slitit med talet till Svenska B nationella, fotoportfolion och musiken. Och det börjar lätta. Talet är gjort nu, så måste bara träna lite mer på det. Sedan är det bara att se hur det går. Portfolion är klar och inlämnad och musiken börjar faktiskt sitta. 

Och då börjar jag få tid med roliga saker i stället! Har fått låna en analog kamera, och med fotoklubben jag är med i ska vi framkalla rullarna om ett par veckor. Så spännande! Har bara fotat analogt än gång tidigare /med framkallning och allt) och tyckte det var superroligt. Har redan tjuvstartat lite ikväll, även fast jag tror att det var lite väl mörkt ute. Men jag kunde inte låta bli. 

Och så i helgen! Då blir det agilitykurs med vovven på klubben. Superkul! Har verkligen sett fram emot något liknande. Känns som att det kan ge en bra motivation till att fortsätta träna aktivt i sommar :) Så nu lägger vi nog större delen av lydnaden på hyllan ett tag framöver. (bilden är egentligen större en såhär, därför den ser lite knepig ut)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0