Analog fotografering

I helgen kommer allt vara klart för den här terminen. Det är vad jag har upprepat för mig själv gång på gång när jag slitit med talet till Svenska B nationella, fotoportfolion och musiken. Och det börjar lätta. Talet är gjort nu, så måste bara träna lite mer på det. Sedan är det bara att se hur det går. Portfolion är klar och inlämnad och musiken börjar faktiskt sitta. 

Och då börjar jag få tid med roliga saker i stället! Har fått låna en analog kamera, och med fotoklubben jag är med i ska vi framkalla rullarna om ett par veckor. Så spännande! Har bara fotat analogt än gång tidigare /med framkallning och allt) och tyckte det var superroligt. Har redan tjuvstartat lite ikväll, även fast jag tror att det var lite väl mörkt ute. Men jag kunde inte låta bli. 

Och så i helgen! Då blir det agilitykurs med vovven på klubben. Superkul! Har verkligen sett fram emot något liknande. Känns som att det kan ge en bra motivation till att fortsätta träna aktivt i sommar :) Så nu lägger vi nog större delen av lydnaden på hyllan ett tag framöver. (bilden är egentligen större en såhär, därför den ser lite knepig ut)

Ännu mer plugg

Försöker skriva klart mitt tal till nationella (som just nu är så flummigt att inte ens jag fattar vad jag försöker säga), redigera bilderna till portfolion (där jag egentligen fortfarande saknar bilder, men jag kör på ändå) och längtar efter mer sommarvärme igen. 


Sofia, som var så snäll att ställa upp som modell igår!

Vårigt

Lite vårbilder.
Skulle vara snabb och fota en kaja, men kapade vingen och fick inget fokus. Lite fin ändå, på något sätt.


Knasigt fokus, men åh så fin min voffsing är.

...

Den är inte klar, alls. Men kände att jag höll på att dö över den gamla designen, så lade in den ändå även fast jag tänkt vänta tills jag var färdig med den. Headern är väldigt tillfällig, förstås.

Och solen skiner, men inte på mig

Vad är det för vits med ett underbart sommarväder om man inte har tid att vara ute? Plugg, plugg och mera plugg är vad som hänt för mig idag. Får i alla fall vara glad för att jag kunde gå ut med hunden i bara shorts och linne, mys!Åh, vilken härlig dag

Den här dagen spenderades hos Emilie i Hörnefors där vi fotade till portfolion, åt årets första mjukglass, pluggade (usch) och gick en långpromenad i skogen. Solen sken hela tiden och det var så otroooligt härligt varmt! Äntligen, vad jag har längtat efter lite vår. 
Att jag har börjat kunna lämna in lite uppgifter gör inte direkt saken sämre. Har fortfarande allt för mycket att göra, men känns inte som att jag drunknar längre. 

Idag blir det ett inlägg utan bild, för jag orkar inte lägga till nån. Ska ta en paus från plugget och se lite Vänner nu!

Pluggpluggplugg....

Jag och Hugo brukar egentligen vara och lydnadsträna på Söndagar, men usch så det regnar idag. Dessutom har jag fortfarande allt för mycket plugg som ska göras. Mediekommunikationen är i alla fall klar! Så det är bara... kollar... nio saker till att göra. Åh så underbart.

Slutar det regna ska jag nog ändå ta en paus och gå ut och träna lite freestyle eller så, var ett tag sedan. Kaaaanske lite rallylydnad ikväll också? Och nästa vecka vill jag så gärna ta mig iväg till bhk någon dag för lite agilityträning, men kommer knappast finnas tid till det.
Fint kollage sådär, haha.

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar


Hittade ett par bilder på datorn som jag lagt in och sen glömt bort. Det är alltid lite spännande. 


TattooNu har jag jobb i sommar!!!
Börjar därför allvarligt fundera runt en tattuering nu, när jag faktiskt har råd.

Black & White


I hela mitt liv har jag hört en sångHann göra bort lite psykologiplugg ikväll, himla skönt! Nu ska jag iväg men bjuder på den här bilden innan jag sticker, från förra tisdagen.

På textkommunikationen


Från Londoooooon!

Bara ett par minuter kvar på textkommunikationen, håller på att skriva en parafras på texten Pälsen. Sen är det bara samhällskunskap kvar innan vi slutar! Idrotten är inställd vilket passar mig jättebra, då får jag lite extra tid att plugga på psykologin. 

Ikväll är det ungdomsträff med F'labb, temat är svartvita bilder. Hoppas på mycket folk!