Bubbligt


Prickig jul

 
Lite bilder från min julförmiddag. 
Hade en supermysig jul!

Ljus

 
Lite julbilder såhär dan före dan osv. Jobbar fortfarande med julkänslan och nog blir det mer och mer! Köpte sista julklapparna idag så nu är det bara att slå in allt, ska börja på det alldeles strax.
 
Jobbat nu på morgonen, jobbar stägningen imorgon, Klagar inte! Ska fota lite till projektarbetet imorgon också men har inte riktigt bestämt mig för vad än. 

Tatueringen...

 
...fyllde en vecka idag, grattis! 

What's hope?

 
But I wont let it die, no.

Seriös fotolektion

Dagens uppgift till fotolektionen var att fota ett julkort, så det har jag ägnat hela förmiddagen åt. Alltså inte allt för mycket arbete ;) I eftermiddag ska vi redovisa bilderna och fika. Älska Midgård (ibland)!
 
Mitt arbete, dödligt vackert:
 
Image and video hosting by TinyPic
 
Image and video hosting by TinyPic
 
Haha, nej men det kanske lite mer seriösa slutresultatet:
 
 
(Bilderna är 1024px egentligen, därav den dåliga kvalitén, hade ingen ork att redigera om)

Till slut var kampanjhetsen över!

De senaste veckorna har vi treor på medieprogrammet slitit som djur för att sammanställa våra kampanjer som skulle medföra att kondomanvändandet ökas bland ungdomar. Har varit veckor fyllda av skojj, fotograferande, diskuterande, suckande, knasigheter och hysteri. Särskilt imorse har jag varit helt förstörd inför allt sista-minuten-fixande. För idag var det till slut dags för att redovisa kampanjerna för Västerbottens läns landsting, andra mediaelever, lärare och massa andra människor. Gissningsvis blev min nervositet (hatar att prata inför mycket folk) ännu värre när SVT och TV4 dök upp tillsammans med olika journalister. Men gissa vad? Vi vann! Och vår kampanj kommer alltså få bli en riktig kampanj. Var så många bra kampanjer och jag är så sjukt stolt över min grupp och det vi gjorde. Vi pratade om det innan redovisningen, att hur det än skulle gå hade vi i alla fall gjort ett grymt bra jobb. 
 
 
En kort film från redovisningarna:
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/elever-kampanjar-for-sakert-sex
 
Nu när detta är över känns mitt liv så mycket lugnare. Ska skriva på historian nu och förhoppningsvis göra klart den ikväll, så har jag ytterligare en sak ur världen. När projektplanen till projekt & företagande är klar också kan jag äntligen fokusera på PA100 igen.