Grattis Hugo!

Världens bästa hund fyllde 4 år i Söndags. Grattis Hugo (i efterskott)!!!
Idag fick han två försenade födelsedagspresenter, en leksak och ett par mjuka tuggben (han gillar inte hårda, han är för lat för att tugga sönder dom).

Jag har länge skrivit att jag ska visa bilder på Hugo som valp. Och till sist, här kommer de!Bilderna ovan är de första bilderna jag tog på honom, då var han omkring fyra veckor gammal. På den översta är han antingen längst till höger eller längst till vänster. Var så otroligt länge sedan jag kollade på de här bilderna, men jag kommer precis ihåg hur det var nu när jag ser dom. Kommer fortfarande ihåg valplukten och hur pälsen kändes mellan fingrarna när man klappade på dom, åh. 
 


Lillskrutten! Första kvällen hos oss. Det var en onsdag, minns jag, det var jag och pappa som åkte och hämtade honom. Han satt i mitt knä hela vägen hem.
Jag tror att alla de här bilderna är tagna någon månad senare, förutom den sista bilden där han ser lite äldre ut. Det var vid den här tiden han började bli galen, haha.


Ännu lite äldre, kanske 4 månader ungefär.Och det där var sista bilden jag hade på honom, innan vuxenbilder börjar dyka upp. Kan inte påstå att jag var en så duktig fotograf för 4 år sedan (hehe).

Har hittat lite valpvideor som jag ska titta på nu, kanske att jag lägger ut dom någon gång senare.
Nu ska jag se ett par avsnitt av Gossip Girl och sen Idol.
Trevlig kväll!

Pudelfeber

Vill ha - begär. Bilder från utställningen i Vännäs i somras.

Hundpromenad

Jag och Sofia var på promenad med hundarna här om dagen. Hugo tycker Ronja är rätt dryg, särskilt när hon springer omkull honom, men i det stora hela går de rätt bra ihop. Söndag

Idag har jag hunnit med mycket! Städat kaninburarna, tagit ut kaninerna i både hagen och sele, hoppat med båda och borstat Puzzel. Snart ska jag ut och köra en stund och sen ut på långpromenad med Hugo :)

På tal om Hugo så klippte jag honom igår. Han hade blivit så långhårig att jag var tvungen att sätta upp hans lugg (se bilderna nedan). Det är inte roligt med en lång päls som så lätt blir tovig på hösten, även fast han helt klart är finast som långhårig! 


Det här är bara en del av all päls som jag klippte av... 

Sist men inte minst, ett klipp från när vi gick i skogen i förrgår. Lycklig hund!


Min fina♥


Tanken var att jag skulle fota vovven utomhus när jag kom hem, men självklart började det ösregna. I stället fotade inne i mitt dåligt upplysta rum, vilket resulterade i ett par bilder som blev så dåliga att jag valde att överredigera dessa i stället. Och det går ju också ibland! 
Hugoplutt♥

Söndag

Vid två kom jag hem från en ledarutbildning i Pengsjö, sedan har det varit en helt vanlig Söndag. Jag har druckit te, läst ut Marian Keye's Sushi för nybörjare (boken nedan, tyckte om den väldigt mycket likt hennes andra böcker) och sett två nya avsnitt av True Blood. Ikväll ska jag städa kaninburarna och skriva lite på mediekommunikationen. Mer spännande än så blir det inte!

Forslunda II - KaninhoppningHar varit noga med att inte ta med några ansikten, men finns det dom som ändå inte vill ha med sin kanin på bild får ni kontakta mig så plockar jag bort bilderna.

Dagens fotolektion

Fina flickor!
Tisdagar är trevliga! 

Forslunda I - kaninutställning

Foton från kaninutställningen på Forslunda igår. :)


Fina Lova i utställningburen. Hon kammade hem hela 92,5 poäng, inte illa för att vara första gången!
En vacker belgisk hare.


En, ännu vackrare, tysk jättescheck visar upp sig!


Puss!
Lovas granne.Snart dyker bilder från hoppningen upp också. :) 


Munkviken


SurrigtEtt makroobjektiv hade varit trevligt! Dessa halvdåligt fokuserade bilder är fotade med mitt makrofilter.

Autumn

Lite höstkänsla. Jag tycker om hösten, den är vacker, förutom att då vet man att vintern är på väg. 
Vi har otroligt smarriga äpplen på vårt äppelträd i år. ;)

Äntligen helg!

Idag är en av de jobbigaste dagarna på schemat, vi har en drygt två timmar lång Svenskalektion och så matte (uäh!) på det. Men på morgonen har vi musik och det är trevligt! Jag och Lisa kör vårt eget race, haha. ;) 

Imorgon är det kaninuställning på Forslunda! Lova ska ställas och Puzzel följer med för miljöträning. Ser fram emot det :) Lova fick dock vatten över hela ryggen idag när jag tvättade hennes tassar så jag hoppas det försvinner innan imorgon...


En riktig snygging, eller hur? Hon har blivit så stor!

Torsdag

Sitter och spånar på hur jag ska få ihop ett freestyleprogram med Hugo. Har tänkt göra ett hela sommaren, men som så mycket annat blev det inte riktigt av. Just nu försöker jag välja ut en låt, men det är så svårt!
Kommer nog gå ut och trixa lite med honom om en stund, sen ikväll ska jag umgås med Cissi :)

En video på mig och vovve som jag glömt visa. Min duktiga pojke!Och så lite inspiration...