Måndag

Hade min andra körlektion idag, kände mig bra mycket säkrare med bilen än senast så det gick faktiskt bra :) Skolans bilar är väl kanske något annorlunda än min volvo 740 (haha) men jag kommer nog vänja mig vid dom tids nog. 

Ikväll har jag fått undan en del läxor, har bland annat skrivit en krönika och pluggat både idrott och engelska. Har allt för mycket att göra nu innan jul, både i skolan och med körningen, så bloggen blir av förklarliga skäl lidande. Men så fort det lugnar ner sig ska jag skärpa mig med uppdateringen :) 

I brist på bilder delar jag med mig av den här musikvideon, inte en särskilt bra låt men nog så dukiga hundar i videon!Nu ska jag fortsätta av roas av Waterwörld, blir tidig kväll sedan. Hade ju hunnit bli bortskämd med sovmornar under praktiken ;)

Torsdagkväll

En bild på Hugo såhär på kvällskvisten......för att jag har världens bästa hund, helt enkelt

Efter fleeeera timmar av redigering har jag äntligen hunnit med alla bilder. Vilket slit! 
Sista dagen på praktiken imorgon alltså. Känns sådär, kommer sakna sovmornarna men det ska bli skönt att komma i de vanliga rutinerna igen ändå.

Emilie på besök

Idag var min vän Emilie här och hälsade på! Vi jobbade på julkänslan med glöggte och lussekatter, gick en sväng i byn, redigerade lite bilder och hade det bara trevligt :) Klickerträningen med Hugo går framåt, sakta men säkert. Vi tränade lite fotgång tidigare (jag vill få honom att sitta så nära som möjligt) och lite senare ikväll ska vi köra igång med kommandot "putta". Tanken är att han ska kunna stänga igen skåpluckor och annat om ett par veckor. Tycker det är roligt med den typen av tricks om vintern, när man vill hålla sig inomhus. 

Nu ska jag köra igång igen och redigera de sista av bilderna från praktiken. Jag börjar kunna se ett slut!

Praktik

Stackars - Lars Winnerbäck.Sitter och redigerar bilder från praktiken samtidigt som jag lyssnar på Lars Winnerbäck. Det kunde varit sämre! Men rätt less är man, jag har snart redigerat klart alla bilder från Up2 gallerian men sen väntar alla från MVG... 

Jag kom på att jag inte har berättat om min praktik än! Den går ut på att jag och Emilie springer runt på stan och fotar i alla butiker i galleriorna Up2, MVG och Kungspassagen. Det är både roligt och tröttsamt, roligt för att man får fota så mycket och schemat är väldigt fritt men det blir inte så mycket variation efter ett tag. 

Ett par bilder från veckan. 
GodnattBara ett par sockersöta bilder från weheartit.com. 
Nu är det snart dags och sova! Imorgon väntar APU med Emilie. :)

Allting gick bra!Efter en vecka full av oro är Hugo äntligen kastrerad och det hela gick bara bra! 
Igår var han fortfarande dåsig efter sövningen, men idag är han faktiskt rätt pigg och har druckit och ätit som vanligt. Känns så skönt!

Nu ska jag se ett par avsnitt av Gossip Girl, skriver kanske mer under dagen. Vi ska till mormor och fika bland annat, hon fyller år idag!

Jag har inga nya bilder på den här datorn

Posing with the Daim. Försöker se cool ut, misslyckas.

Idag har både varit bra och inte. Vi hade foto hela dagen vilket brukar vara rätt uppskattat, men vi skulle bara redigera bilder och det blir rätt tråkigt efter ett par timmar. Men det var ändå rätt mysigt stundvis. 
På fredag ska Hugo kastreras, till sist. Det har varit ett väldigt velande kring det där och nu är det äntligen bestämt. Jag är livrädd för att nåt kommer gå fel, kommer inte kunna slappna av förän det är gjort. Usch alltså. 

Nu måste jag byta till mjukisbyxor snabbt som attan, Cissi kommer hit när som helst och vi ska ta en promenad i mörkret. Mysigt!