Huggelito #1


Jag har inte fotat Huggeliten någonting för än i höstas, så idag tog jag ut honom på bakgården en stund efter skolan och tog ett par bilder. Han är så fin min vovve!

Nu väntar japanskaplugg (sista kvällen, åh så skönt!) och lite film kanske.

Japanskaplugg och datorkunskap


Jag bloggar som bäst när jag egentligen inte har någon tid alls för att blogga. Konstigt, det där.

Idag har jag kämpat med japanskan och datorkunskapen i stort sett hela dagen, förutom en timma mitt på dagen och en efter middagen när vi åkte och fikade hos farmor och sedan hos mormor. Så nu har jag ätit så mycket tårta att jag nog klarar mig ett par veckor framåt, haha. 

Äntligen
tror jag att Hiraganan (japanska alfabetet) börjar sitta! Att lära mig det har varit det absolut svåraste i hela kursen, det har verkligen inte velat sitta. Och har man problem med att läsa och skriva det blir som allting svårt. Men nu går det som sagt väldigt mycket lättare, och det känns skönt!
Med datorkunskapen går det inte lika bra, men det är väl vad man kan vänta sig när man inte tar tag i det för än kvällen innan...

Nu ska jag läsa lite ("Lyckliga lydiga hundar" av Anders Hallgren) och sen läsa igenom datorkunskapen ett par gånger till. 

Trevlig kväll!

HugobusEn väldigt enkel video från när jag och vovven tränade lite trix igår. De här videorna är mest för att jag själv ska se vilka framsteg vi gör :) Jag håller så smått på med vår första hela freestylerutin också men det här är alltså bara lite trick på måfå. Dessvärre tog batteriet slut så vi hann inte med att spela upp så många...

Ännu mer regn...


Nu har det regnat flera dagar i sträck, och jag är så less! Jag vill så himla gärna fota men jag törs inte ta ut kameran i regnet. Inte heller har kaninerna fått vara ute några längre stunder de senaste dagarna. Nej, nu vill jag ha sol.

Annars då? Jag har två prov, en redovisning och en uppgift kvar att göra. Sen är jag klar med allt!
Jag har precis läst klart boken "Agility på enkelt vis" av Marie Hansson och känner mig mer peppad än någonsin att komma igång ordentligt med agilityträningen. Jag väntar bara på att lönen ska komma så jag kan köpa ett däck, en tunnel och ev. ett par slalompinnar. Tills vidare hoppar vi bara över kaninhoppnings hinderna och det går bra det med. Spelade föresten in en video här om dagen när vi tränade lite freestyle som jag ska försöka hinna ladda upp idag.

Lova börjar snart bli gammal nog för att seltränas, så det ska vi ta itu med så fort det blir bättre väder. Lillflickan har redan blivit så stor! På ett sätt vill jag att hon ska vara liten för alltid, men å andra sidan ser jag verkligen fram emot att börja hoppträna henne :)

Idag ska jag plugga mer Japanska och plugga det sista till Daturkunskapen imorgon. Dessutom har jag fått tag i Disneyfilmerna Spirit och Bambi 2 som jag ska se.

Ha det bra!

Ställ era frågor!

Äh, vad sjutton!
Nu sparkar jag igång en ny frågestund, det var ett bar tag sedan. 
Fråga om allt mellan himmel och jord! Kaninerna, vovven, foto, mig... You name it.
Till att börja med sätter jag slutdatumet till nästa vecka på tisdag men det kan hända att jag måste förskjuta det om jag inte får så mycket frågor. Tyvärr har jag ju tappat en del besökare efter att jag slutade vara så aktiv.
Så ställ nu alla frågor ni kan komma på!
Frågorna från förra gången ligger här på bloggen någon stans, men jag är inte säker på var.Blåsig torsdag


Ute stormar det som bara den! Eller, jag är inte helt säker på att det räknas som storm, men det blåser en hel massa i alla fall. Jag gillar inte när det blåser, då kan jag inte ta ut kaninerna någon längre stund. De gillar det inte alls! 

Jag fotade lite bilder innan middagen, jag tog det lugnt efter skolan och lutade mig tillbaka i soffan med en kopp te och kikade lite på Scrubs och How i met your mother. Och så läste jag lite hundböcker med. Nu ska jag plugga Japanska till kursprovet på tisdag, göra klart en animation till multimedian och gå och lägga mig tidigt. 

Föresten så har jag fått ett sommarjobb nu! Jag ska jobba på ett dagis här i närheten i två veckor efter skolavslutningen. Känns spännande! Och jag behöver verkligen pengar, måste börja spara ordentligt till körkortet och dessutom är det lite smått annat jag skulle vilja köpa :)

Mina flickor


Älskade kanintussar.

Kvällsbilder


Jag kände av lite "fotoabstinens" tidigare ikväll, så jag gick ut på gården och fotade... allt. Kanske lite inspirerad av fotografen på VK som vi lyssnade på idag på APU:n. 
Det är faktiskt galet, att jag har utvecklats så väldigt mycket inom fotograferingen under det senaste året. Och det känns fasligt bra.

Kaninmys


Jag har haft en helmysig morgon med mina flickor och passade på att ta bilder. Det blev ett fett bildinlägg, som kompensation för att jag inte har bloggat på hela veckan.
Nu ska jag äta, städa, duscha och träna lite med Hugo innan jag åker iväg till Sofia.

Ha en trevlig dag!

Lova


Mysig söndagJag kan inte hjälpa det, jag är helt fast för eurovision song contest. Det spelar ingen roll att det är fruktansvärt töntigt och att de flesta låtarna är skräp, jag följer ändå alla inför-program med spänning.
Idag hittade jag den här låten som är Schweiz bidrag i år. Älskar den! Kan inte sluta lyssna.

Nu ska jag gå ut till mina kaniner (aka fluffmonster). Ha en trevlig söndag!

Vad ska hon heta?

Nu behöver jag verkligen hjälp!
Vad ska lilltussan heta för någonting? Min mamma tycker hon ska heta Signe, men jag vet inte.
Jag är öppen för alla förslag!


Hon är här!!!

För ungefär en timme sedan kom jag hem med min fina tjej, vi var tvugna att åka till Hörnefors för att hämta henne men det gick bra det också.
Hon verkar vara en tuff tjej, hemresan gick uten problem och hon satte direkt igång att undersöka buren grundligt. Jag trodde att hon skulle vara lite skärrad efter sju timmars bilresa men hon verkar hur lugn som helst. Förbaskat söt är hon också!
Jag tog lite bilder alldeles nyss, det var lite för mörkt för att fota egentligen men jag ville bara visa er. Och tro det eller ej, hon är väldigt mycket sötare i verkligheten. 


Puzzeltuss fastnade också på bild. Hon tyckte det var lite konstigt med en massa ljud från buren under, men sen lade hon sig tillrätta i sin blå toalåda. Hon anser att den är hennes sovplats, så jag var tvungen att köpa en ny toalåda åt henne för att hon skulle bli nöjd. 


Kaninlängtan

Sedan i mars har jag letat efter en till kanin.
Först fastnade jag för än, men jag lyckades aldrig hitta någon transport.
Sedan hittade jag Ängla som jag till och med tingade. Hon skulle egentligen ha kommit förra helgen. Sedan den här helgen. Sedan nästa, eller den efter det...
När jag då fick chansen att tinga en kanin från Jakarandas kaningård så tog jag ett snabbt beslut. Jag hade tidigare tittat på hennes kaniner, men när jag hittade Ängla valde jag henne i stället för att jag hade transport åt henne. Trodde jag.
Men jag kollade efter transport åt den nya kaninen och hittade en direkt. Uppfödaren beskrev henne som väldigt framåt, social och gosig. Allt kändes helt rätt, så jag slog till.
Och ikväll kommer min nya kaninbebis hit!
Hon är en blå dvärgvädur och ser ut att vara fruktansvärt söt. Pappan har 94 p men mamman är inte stambokförd än, så vi får se om jag kan ställa henne. Men det spelar egentligen ingen roll.


Jag längtar som en tok till i kväll! Skriver igen så fort hon är här. 
Puzzel har fått en massa mys idag så att hon inte ska känna sig svartsjuk. Jag vet inte om kaniner känner svartsjuka, men det tror jag nog.

TestinläggLite nytt

Håller på för fullt och fixar på bloggen, därför kan jag säga till alla er som klickar in här under kvällen:
Ni kan vara lugna! Ni har inte blivit tokiga, bloggen ser bara ut så här just för tillfället.
Målet är en vit stilren design där bilderna ska få ligga i fokus.

Önska mig lycka till!