Hundutställning i Vännäs

Jag tog med mig kameran till hundutställningen i Vännäs. Det var toppenväder för fotografering, men mindre bra för alla stackars hundar som flämtade i solen. Fastnade extra länge hos pudlarna, förståss. Jag har pudelfeber. De är så fantastiskt vackra! Kommer definitivt att skaffa pudel i framtiden, antingen mellan eller stor. 


För övrigt måste jag göra något åt headern snart..

Midsommar

Midsommar spenderades åter igen med tremänningarna. Trevligt, som alltid! Hugo älskar stugan! Där kan han springa lös...


...och busa med vackra Svea! De gick otroligt bra ihop efter ett par timmar, det var roligt att se. 


Bus!

Hästar i svart & vitt

Familjen var hos farbror idag för att kolla på deras nya föl, två dagar gammal och så galet söt! Passade förståss på att knäppa ett par kort. Tyckte färgerna blev så tråkiga, så jag testade att göra om dom till svart/vitt i stället. Var tvungen att visa den här sista bilden med, fölets min är oslagbar!

Sommarlov!

Eller, inte riktigt än, men imorgon! Sen kommer jag visserligen att jobba på ett fritids i två veckor, men det dämpar inte sommarglädjen det minsta :)
Jag har varit utan internet i nästan två veckor, vilket ni nog har märkt. Men det har mest varit ganska skönt faktiskt! Jag vill förvarna om att jag inte kommer att finnas mycket alls vid datorn under sommarlovet, det finns så väldigt mycket annat som jag vill göra. Det innefattar främst djuren och vännerna ;) 


...och ja, svaren till frågorna kommer någon dag framöver. Haha!

Fotoutflykt med Flabb #1


Avslutningen med fotoföreningen Flabb i Vännäs resulterade i en massa vattenfotografier och en del hundbilder också för min del. Skojj!