Would you Kiss me or just Leave me?Jag har inte haft mycket att skriva om i bloggen på ett tag. Jag åker till skolan vid 7, kommer hem klockan 5, tränar med Hugo, umgås med Yuki, sätter mig vid datorn eller åker till någon kompis och går och lägger mig. Inte så mycket spännande alltså!

Men igår var jag och Yuki iväg till forslunda och kikade på kaninutställningen och hoppningen. Jag tyckte det var himla roligt, särskilt hoppningen, och Yuki uppskattade att ligga utsträckt bredvid mig i gräset. Bar runt honom på armen nästan hela dagen och han hängde lugnt som en trasdocka utan att sprattla ett dugg. Min duktiga prins!

Efter att pratat med Sofie och ett par andra hopptjejer har jag blivit ännu mer sugen på att köra igång ordentligt med kaninhoppningen! Förhoppningsvis ska jag och Yuki vara med på en nybörjarkurs någon helg framöver.

Har tagit mig tid att redigera ett par av de bilder jag tog när jag var på semester med familjen (som bilden ovan) så de dyker nog upp ikväll eller imorgon. Och om det är fint väder imorgon ska jag fota Yuki och Hugo med det nya objektivet!

Nu ska jag måla naglarna och sen duscha. Ha en mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0