Vill ha!

Det finns så många djur som jag verkligen skulle vilja ha i min ägo. Alla djur är ju så underbara på sitt eget sätt! Chinchilla, leguan, iller, råtta, katt (rex!) och marsvin är bara några få djurslag som väldigt gärna hade fått bo hemma hos mig. Men tyvärr går det ju inte att ha hur många djur som helst. Och är man allergiker är utbudet av djur ännu mer begränsat! Men ändå finns det ett par djur som jag garanterat kommer vilja äga i framtiden.

1. Kanin! Visst, jag har redan en kanin här hemma. Och för tillfället är det alldeles nog! Men jag är rätt säker på att jag kommer vilja skaffa en kompis till min ögonsten om något år (jag anser att kaniner mår bäst av att träffa andra kaniner någon gång ibland..). Och om det inte går, då kommer jag ändå helt klart att skaffa fler kaniner när jag väl har eget boende!

2. Guldhamster. Vissa kanske tycker att hamstrar verkar tråkiga, men det håller jag inte alls med om. Och dessutom är det så fruktansvärt söta! Jag har redan bestämt mig för att en långhårig guldhamster kommer få dela lägenhet med mig när jag flyttar ut om några (förhoppningsvis få) år. Hamstern är ett av de få djur som jag kan ha inne utan att jag känner av den!

3. Mellanpudel. Jag kan inte leva utan hund, så enkelt är det. Och då jag inte kommer få ta med min älskade Hugo när jag flyttar har jag redan nu kikat runt efter en ras som skulle kunna passa till mig. Och hittade mellanpudeln som helt klart verkar vara "min" hundras!
Tyvärr kommer det dock dröja flera år innan jag får chansen att skaffa mig en egen hund, men någon dag när läget känn stabilt kommer jag helt klart att göra det.

Hur är det med er? Vilka djur skulle ni vilja ha i framtiden? :)

Kommentarer
Postat av: Elin

sv: jo jätte ok ;))))

2010-08-04 @ 17:52:28
URL: http://enord.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: hahah men Nadja xDDD ja oj så fint ja.... eller inte 8DJAG VILL HA FÅR OCH KATTER :**** XD

2010-08-04 @ 17:57:12
URL: http://enord.blogg.se/
Postat av: victoria

Jag har en kompis som har devon rex och cornish rex katter. Hon har fått en kull med ungar nu också, två små utomjordingar haha!Så du är allergisk? Hur kommer det sig att du kan ha hund då? Hur gör du med Yuki, spritar du händerna efter du tagit i honom eller äter du tabletter?Ja just det! Jag kan skriva om hamstrar ikväll! =D

2010-08-04 @ 18:56:25
URL: http://pongobunny.blogspot.com
Postat av: Linn ♥

En tollare! De är så vackra!

Visste inte att du var allergisk? <3

2010-08-04 @ 22:59:57
URL: http://arkflikka.blogg.se/
Postat av: Emma

Hamstrar är inte alls tråkiga :) dom är verkligen underskattade.Fler djur lär det ju bli här hemma i framtiden. En dröm är väl en långhårig kisse också, samtidigt som en till rexkatt inte vore helt fel :PMen förhoppningsvis blir det en hund någon gång. Jag vill gärna ha en pudel, men det vägrar min sambo! :P

Så det blir nog en collie. Det enda vi lyckats komma överens om. haha

2010-08-09 @ 20:20:46
URL: http://djurenochlivet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0