Mys i gröngräsetLilleman är som en riktig kossa. Finns det gräs så ska det tuggas på, punkt slut. 

En blomstervärld i macro


Man måste passa på att fota när allt blommar så fint, innan det slutar. Häggen hann jag inte alls med att fota, den blommade tidigare i veckan men inte alls nu. Var länge sedan jag fotade i macro, det är lite mysigt sådär. 

Gjorde bort min sista skoluppgift igår, det är sommar och jag väntar på valpis som kommer hem om fyra veckor. Livet kunde varit betydligt sämre minsann.

Längtan ♥MVG I FOTO C!!!

Idag är jag glad, för jag fick MVG i Fotografisk bild C! Allt arbete gav till slut utdelning, och det känns förstås fruktansvärt bra. Tack alla ni som ställt upp och låtit mig fota er! 

Här är bilderna, först ut de styrda bilderna (dokumementärbild, sjöjungfru, porträtt i miljö, porträtt i studio och ljusexperiment):


Och så bildserien, som jag valt att kalla "Samspel mellan människa och hund":

Den bästa


En skogspromenad

I måndags lämnades portfolion in, den sista uppgiften i Fotografisk bild C. Nu blir det ingen mer betygssättning, inga fler krav. 
Kameran fick följa med på skogspromenaden idag. Jag, hunden, kameran och en massa mygg. Och så vackert ljus. Vet ni vad? Det var riktigt härligt. 


Less


Redigerar, funderar, flyttar om, suckar. Vad sjutton ska jag göra med den här bildserien? Vet inte alls hur jag ska få ihop det, och den ska in på måndag. Känns om att jag bara spretar mot en massa olika håll, samtidigt som jag verkligen vill ha en variation. Ska redigera och fundera lite mer. 

Tisdag

Kvällen har gått åt till nk-plugg och redigering, lite halvotrevligt sådär. Redigeringen är ändå lite mysig när man kommit in i det, men med tanke på att hela mitt betyg kan hänga på vilka bilder jag väljer och hur jag redigerar så känner jag mig lagomt pressad. Och så kan jag inget om ekologi heller. Weho.

Nästa vecka kommer vara precis lika rolig som föregående vecka med en eller två redovisningar, prov, slututställning och inlämning av hela portfolion. Men sen borde det värsta vara över. Haha, lever på hoppet.


Såsär, lite ego-instagram också. Så trevligt. 

Nu ska jag se Gossip girl (bara två säsonger kvar, tjoho) och sen första deltävlingen till Eurovision song contest, hurra!

Mermaid #2


Mermaid


Ohlala.

Mannen i den vita hatten

Ett sista inlägg för idag, sedan lär det väl dröja ett antal veckor igen tills nästa kommer. ;) 
Måste bara dela med mig av den finaste låten, typ någonsin. Helt ofattbart att jag ska se dessa i augusti.
 
 

I'm blue

 
Fotade en blå Cissi förra veckan, så fin.

The lucky one


Loggade in på mitt netflix för första gången på bra länge ikväll och det första jag såg vad den här filmen som kom upp på min top 10 lista. Och åh vad bra den var! En riktig gosfilm, perfekt för en regnruskig kväll som denna. 
 
Blev klar med en hemsk rapport till naturkunskapen idag, så imorgon har jag inte tänkt plugga ett enda dugg. Där emot måste jag fota till helgen, men det ska nog gå bra. :)

Livet rullar på

Jadu, vad säger man? Tänker inte säga så mycket alls, för då blir det bara ett deppigt jag-är-så-less-på-allt-plugg-så-jag-avlider inlägg. Men jag lever och försöker ta en dag i taget. Drömmer om studenten och sommar, åh. 
 
Mysig vårbild på Ronja, fotad förra veckan.
 
Någon gång i livet, när jag börjat leva igen, ska jag fixa till en härligt somrig design och börja publicera bilder jag jag tycker om. En massa bilder, på blommor, gräs och djur som kan vara hur tråkiga som helst men som ändå är mina bilder som jag är nöjd över. Bilder som inte ska betygsättas, utan bilder som jag har tagit för att jag vill.