Positivt tänkande

Bild från arkivet.
 
Började skriva på ett plugg-inlägg, men det lät så deprimerande så jag tog bort allt. Tänker fokusera på det positiva i mitt liv i stället, så here we go: 
  • Jag har choklad. 
  • Jag har te.
  • Det är hyfsat ljust utomhus till nästan halv nio, det är en förbättring. 
  • Kommer ha valp inom den närmaste framtiden. 
  • Studenten närmar sig, sakta men säkert. 
  • Har mitt älskade Netflix, kan se hur mycket goa filmer som helst! 
Nu när jag varit positiv en stund ska jag gå tillbaka till religions-plugget. Sen avsluta kvällen med lite Glee, förslagsvis. 

Hej inaktiva blogg

 
Nu är det sista rushen som gäller. Om lite drygt en månad är alla betygen satta och jag kommer inte behöva bekymra mig något mer över skolarbete, åtminstone inte på ett par månader. 
 
Hittade ett par bilder som jag tog för ett par månader sedan, som jag tyckte att jag kunde fylla ut med. Är så fruktansvärt sällan jag tar upp kameran bara för att fota numera. Det är alltid för en skoluppgift i så fall, och det är så jäkla trist att det har blivit så. Hoppas så himla mycket att jag kommer få tillbaka gnistan när skolan är över, när jag inte känner en sån sjuk press hela tiden. Hoppas. 
 
Och för övrigt då? Jag kollar alldeles för mycket på filmer och serier, testade en gratismånad av netflix och sedan var jag fast. Studentklänningen är inhandlad och den är superfin tycker jag. Och jag har sån sjuk valplängtan att jag inte vet var jag ska ta vägen. 
 
Har inte bestämt mig för om jag ska börja blogga här igen eller ej. Kanske. Brukar ju alltid börja igen, förr eller senare, så det är nog bara en tidsfråga.