JärnvägsspårDu säger väl till om jag ska gå, du säger till, eller följ mig till dom gråa, höga husen bakom järnvägsspåren.
Om du vet vad du vill, om du vet, har du ingenting att hämta här.
Ingenting att hämta här.

-Lars Winnerbäck


Pladder


Blir väldigt mycket webcambilder när jag sitter vid fel dator, haha.

Sitter och lyssnar på Kents nya skiva (åh vad fin den är) med vovven sovande i knät. Skitväder ute, önskar det kunde bli lite soligt igen. Har tänkt fördriva lite mer tid innan jag drar vidare på ett träningspass, hade egentligen tänkt springa ikväll men det känns inte så taggat i regnet.

Missade bussen idag och kom för sent till första lektionen, som dessutom visade sig vara den enda lektionen. Och det var ju skönt! Blev knappt någon skola alls den här veckan, imorgon åker jag också hem efter första lektionen. Jag och Emilie ska bara prata med syven innan så allt är rätt med valen till 3an. Fick Svenska C som jag valt till utöver! Känns sjukt bra. 

Nu fick jag slut på saker att skriva. Har lite bilder som jag tänkt visa också, men det får bli någon annan dag. Oh rainy day

Idag var jag ledig från skolan för att jobba på min portfolio och fota bilder till nya uppgiften (berättar om det senare). Tyvärr var det inte det bästa fotovädret idag, dock tyckte jag det var rätt mysigt! Trevligt med regn i stället för snö för omväxlings skull. 
Kände faktiskt av lite av mitt foto-flow idag, har saknat det rätt länge. 

Vad har jag annars gjort idag? Tog en sovmorgon, annars har jag mest chillat framför TVn med vovven. Ikväll ska jag på F'labb en sväng och sedan köra ett träningspass. Borde förbereda mig inför np i Svenska imorgon också, men får se om det. Möte på roligt vis

Är jättetrött och alldeles mosig i huvudet, men oj vilken rolig helg jag har haft! Fick träffa både gamla vänner och en hel del nytt folk med. Så väldigt trevliga människor! Förutom att sitta på årsmötet så flamsade vi runt en massa, umgicks och pratade om allt mellan himmel och jord. Var dessutom rätt duktig på att fota i helgen, så lite bilder har jag åtminstone att bjuda på. Från och med idag sitter jag dessutom med i styrelsen för SKU i Luleå stift (dvs typ hela norrland), vilket kommer innebära att jag kommer att träffa så grymt mycket nytt roligt folk i år! Åh vad taggat!

Vilken vecka

Måste bara dela med mig av den fortsatta veckan. Idag slutar jag 11. Imorgon slutar jag 12. SWEEET. 
Och så i helgen, då åker jag på distriktårsmöte till Munkviken. Oj vad jag ser fram emot det!Lite hästar, bilder från förra månaden någon gång.

Just a regular monday nightFörsöker ta en ny profilbild, ahaha.

Idag blev en rätt bra dag trots allt! Har varit jättetrött, men inte haft särskilt krävande lektioner. Psykologin var den enda lektionen som vi faktiskt gjorde någonting och den var rätt intressant. 
Har varit ute på en prommis med Huggeskrutt och köpt choklad, ska brygga te till den snart och lata till det ordentligt. Skulle egentligen träna ikväll men jaaa...

Vindelälvsdraget

Söndag

Verkligen sista dagen på lovet nu, åh. Men nu är i alla fall dagarna ljusare och längre, så det ska nog gå fort sista tiden fram till sommaren. Fast jag är inte alls taggat på alla nationella prov som väntar. 

Jag och Hugo ska och träna en sväng senare idag så jag hoppas att det dyker upp lite folk! Senast var vi bara fyra där och det ger ju inte särskilt mycket till utmaning. Är så sugen på att komma igång med agilityn igen! Men det måste vänta tills snön försvunnit och det har hunnit torka upp lite på bhk. Tror jag ska försöka mig på lite rallylydnad i sommar också, har jag tur kanske Cissi kan vara så snäll och hjälpa mig (om du läser detta) ;) 

Nu: redigera lite bilder.

Påsklovets slut

Usch, jag skulle vilja ha lov en vecka till! Eller två, eller tre...

Tre bilder från Sofias stuga är allt jag har att bjuda på från lovet (sparade från Sofias blogg, därav kvalitén). 
Senare idag ska jag iväg och träffa bästa Jossi, trevlans!